Tampons 's nachts gebruiken en tijdens het sporten

 
junge Frau versteckt sich unter der Decke
junge Frau versteckt sich unter der Decke

Tampons 's nachts gebruiken

Ja, je kunt tampons ook 's nachts gebruiken! Zou het niet fantastisch zijn om tijdens je menstruatie wakker te worden met een schoon gevoel en te weten dat je de hele nacht goed beschermd was? In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kun je tampons 's nachts gebruiken en je tijdens je menstruatie 24/7 veilig en fris voelen.
Voor maximale bescherming terwijl je slaapt, raden we o.b.® ExtraProtect aan met SilkTouch® beschermende flappen.

De hele nacht lang tot 100% bescherming & comfort

De nieuwe o.b.® ExtraProtect tampon met de extra beschermende flappen werd ontwikkeld om jou extra bescherming te bieden tegen lekken of verschuiven, zowel overdag als 's nachts. De beschermende flappen ontvouwen zich heel makkelijk en passen zich aan de individuele vorm van jouw lichaam aan. Ze leiden de vloeistof in de tampon en bieden daardoor betrouwbare bescherming. Het unieke SilkTouch® oppervlak maakt het makkelijk om de tampon in te brengen en te verwijderen.

Trouwens: o.b.® ExtraProtect tampons zijn ook bijzonder geschikt voor wanneer je gebruikelijke tampon niet langer past. Meer hierover onder tampons na de bevalling.

Frau schläft in Bett

Correct gebruik van tampons 's nachts

Gebruik een nieuwe tampon net voordat je naar bed gaat en ook 's morgens onmiddellijk na het ontwaken. Hierdoor kun je ontspannen slapen en opstaan met een fris gevoel! Je kunt zowel overdag als 's nachts vertrouwen op hetzelfde absorptievermogen van de tampon.

Wist je al?

Tampons werden ontwikkeld door een gynaecoloog om je te beschermen in harmonie met jouw lichaam. In tegenstelling tot maandverbanden, nemen ze al het menstruatievocht zeer zorgvuldig op terwijl ze zich binnenin het lichaam bevinden. Daarna leiden ze deze vloeistof geleidelijk naar de binnenkant van de tampon, zodat deze gestaag doordrenkt wordt zonder de natuurlijke beweging tegen te houden.

o.b.® ExtraProtect - tot 100% bescherming

Gebruik tijdens het sporten

Als de tampon correct ingebracht werd (je vindt meer informatie over het correcte gebruik onder Hoe breng ik een tampon correct in?), staat niets je nog in de weg om jouw favoriete sporten te beoefenen. De absorberende lagen van o.b.® vangen op betrouwbare wijze menstruatiebloed op wanneer de tampon gebruikt wordt. Zo kun je zonder aarzelen gaan zwemmen en hoef je sport en plezier niet aan je voorbij te laten gaan. Voor meer informatie over het gebruik van tampons tijdens sport en zwemmen, verwijzen we naar de Tampon FAQ.

Heb je al gehoord over de o.b.® ProComfort® met Dynamic FitTM-technologie? De unieke vormsluitende groeven helpen om op efficiënte wijze de vloeistof binnen de tampon te verdelen. Voor maximaal comfort, maximale flexibiliteit en betrouwbare bescherming!

De o.b.® productzoeker

Welke o.b.® tampon is geschikt voor jou?
Beantwoord vier korte vragen.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over menstruatie,
puberteit en tampons.