Alles over tampons

o.b.® Tampons Produktlinie
o.b.® Tampons Produktlinie

Tampons zijn al tientallen jaren populair en worden door miljarden vrouwen over de hele wereld gebruikt. En daar zijn allerlei goede redenen voor!

Tampons zijn:

  • klein
  • discreet
  • hygiënisch
  • comfortabel

en makkelijk te gebruiken!

Tampons, inlegkruisjes & alternatieven

De meeste vrouwen gebruiken tampons tijdens hun menstruatie. En daar zijn goede redenen voor, want tampons zijn makkelijk om mee te nemen, zijn makkelijk in gebruik en ze werden ontworpen om betrouwbare bescherming te bieden tegen de onaangename bijverschijnselen van je menstruatie, zoals geurtjes en bloeden. Naast tampons bestaan er nog hygiënische producten voor de menstruatie en die vind je bijna allemaal in elke supermarkt. Weet je niet zeker of een tampon, een menstruatiecup, menstruatieondergoed of een inlegkruisje de beste optie is voor u? Wij hebben een overzicht samengesteld met de verschillende kernmerken van deze producten.

Tampons correct inbrengen

De eerste keer een tampon gebruiken roept allerlei vragen op. Het kan helpen om vertrouwd te worden met je lichaam en haar anatomie, want de eerste keer dat je een tampon inbrengt is vaak de eerste keer dat je jezelf vertrouwd maakt met de inwendige anatomie van de vrouw. Onder tampons correct inbrengen vind je alle relevante informatie in een handig overzicht.

Tampons gebruiken

Kan ik tampons 's nachts gebruiken? En wat met zwemmen en sporten? Onder tampons gebruiken beantwoorden wij met plezier al deze vragen.

Onder alle o.b.® producten kun je ontdekken welke tampon geschikt is voor jou.

Klik op de onderwerpen die je interessant vindt om meer daarover te lezen als je wil ontdekken waarom tampons een goede keuze zijn, hoe ze werken en hoe je ze op de juiste manier weggooit.

De o.b.® productzoeker

Welke o.b.® tampon is geschikt voor jou?
Beantwoord vier korte vragen.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over menstruatie,
puberteit en tampons.