Mijn menstruatie verandert

Drei Generationen Frauen sitzen gemeinsam auf einem Bett
Drei Generationen Frauen sitzen gemeinsam auf einem Bett

Het is heel normaal dat je menstruatiebloedingen veranderen tijdens je menstruatie of je leven. Het staat vast dat elke verandering natuurlijk is en een logische verklaring heeft. Op deze pagina ontdek je alles wat je moet weten over je menstruatie. We tonen ook welke o.b.® oplossing het meest geschikt is voor jouw veranderende behoeften.

Cyclusschommelingen & intermenstruele bloedingen

Soms is je menstruatie heviger en soms minder intens: jouw cyclus verandert tijdens je leven en dat is volkomen normaal. De menstruele cyclus zelf kan ook schommelingen vertonen, bijvoorbeeld 's nachts. Ontdek waarom dit gebeurt en wat de intensiteit van je menstruele bloedingen beïnvloedt.

Menstruatie na de bevalling

Gefeliciteerd - je bent zopas bevallen! En je hebt nu ongetwijfeld veranderingen opgemerkt in je lichaam - misschien ook tijdens je menstruatie. Misschien is het bloeden tijdens je menstruatie nu heviger en passen je gebruikelijke tampons niet meer. Ontdek meer over een vrouw zijn na de bevalling, over jouw mogelijke nieuwe behoeften en jouw optimale o.b.® bescherming.

Mutter spielt mit ihren Kindern

Menstruatie voor de menopauze

De menopauze is een nieuw hoofdstuk in je leven! Sommige vrouwen merken nauwelijks dat er iets verandert, maar anderen ervaren de symptomen van de menopauze als bijzonder oncomfortabel. Maak je geen zorgen als je symptomen ervaart: er zijn allerlei manieren om ze tegen te gaan.

Frau lächelt in die Kamera

's Nachts tampons gebruiken?

Er is een hardnekkige mythe die zegt dat je tampons niet 's nachts mag gebruiken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is er niets dat erop wijst dat tampons 's nachts beter niet gebruikt zouden worden. Je kunt op dezelfde absorptie rekenen als overdag. Gebruik simpelweg een nieuwe tampon voordat je gaat slapen en wanneer je 's morgens wakker wordt. Hierdoor voel je je tijdens je menstruatie de hele nacht veilig en word je wakker met een fris gevoel.

Frau schläft glücklich in Bett

De o.b.® productzoeker

Welke o.b.® tampon is geschikt voor jou?
Beantwoord vier korte vragen.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over menstruatie,
puberteit en tampons.