Menstruatie ondergoed: ervaringen met o.b.®

Een vrouw doet yoga in menstruatie ondergoed

Menstruatie ondergoed wint steeds meer aan populariteit. Geen wonder, want menstruatie ondergoed brengt veel voordelen met zich mee. We hebben vrouwen die nog geen of weinig ervaring hebben met menstruatie ondergoed het o.b.® menstruatie ondergoed laten uitproberen. Hier delen ze hun ervaringen met het product.

Ervaringen met het o.b.® menstruatie ondergoed

Alle gegevens zijn gebaseerd op een onderzoek* dat o.b.® heeft uitgevoerd met 244 deelneemsters, waarvan het merendeel nog geen eerdere ervaring had met menstruatie ondergoed.

Bescherming tegen lekken

Een overweldigend deel van de deelneemsters (89%) vond de ervaringen met het o.b.® menstruatie ondergoed, goed of zeer goed. Bij twee opeenvolgende gebruiksituaties had 95% van de deelneemsters geen enkele lek met het menstruatie ondergoed. In vergelijking hiermee gaf 44% van de deelneemsters aan typisch problemen te hebben met lekken met hun conventionele menstruatiebescherming. Het o.b.® menstruatie ondergoed is daarom een goed alternatief die betrouwbare bescherming biedt tegen lekken.

o.b. menstruatie ondergoed – 82% van de gebruikers zou het menstruatie ondergoed aan hun vriendin aanbevelen.

Alternatief voor maandverband

Deelneemsters die voorheen maandverband gebruikten, zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit, het comfort en de lekbescherming van menstruatie ondergoed. Van hen beoordeelde 92% de ervaring met het o.b.® menstruatie ondergoed als positief of zeer positief.

Beter als gedacht

Er zijn nog steeds enkele aarzelingen onder vrouwen ten opzichte van het menstruatie ondergoed, vooral onder degenen die het product nog niet hebben gebruikt. In ons onderzoek ontdekte 52% van de deelneemsters dat het menstruatie ondergoed beter of zelfs aanzienlijk beter was dan ze hadden verwacht. Voor 43% van de deelneemsters voldeed het product aan de verwachtingen.

Maat en pasvorm

De meerderheid van de deelneemsters is zeer tevreden over het comfort dat het o.b.® menstruatie ondergoed biedt. 86% gaf aan direct de perfecte maat te hebben gevonden, waarvan 93% de stoffen als uiterst positief beoordeelden. Ook tijdens dagelijkse bewegingen blijft het menstruatie ondergoed veilig op zijn plaats zitten.

Verdere ervaringen met menstruatie ondergoed

  • 77% voelden zich tijdens het gebruik constant droog - grotendeels droger of vergelijkbaar droog als met hun gebruikelijke menstruatieproducten.
  • 87% gaf aan zich goed bescherm te voelen tijdens het dragen van het menstruatie ondergoed.
  • 84% bevestigde de langdurige bescherming gedurende de dag.

Conclusie: Probeer zelf of menstruatie ondergoed iets voor jou kan zijn. Bij bijzonder zware menstruatiebloedingen kan het o.b.® menstruatie ondergoed ook eenvoudig worden gecombineerd met traditionele menstruatieproducten, zoals tampons.

* Home Use Test, o.b.® menstruatie ondergoed, Duitsland, N = 244, vrouwen tussen 20-49 jaar, oktober 2023 | De deelneemsters (66% maandverbandgebruiksters, 34% tampongebruiksters) testten het o.b.® menstruatie ondergoed over 2 toepassingen, waarvoor telkens één slip werd verstrekt. De percentagecijfers verwijzen naar de beoordeling van de vrouwen in een daaropvolgende enquête.

o.b. menstruatie ondergoed – Waarschijnlijk het meest comfortabele menstruatie ondegroed ooit!

De o.b.® productzoeker

Welke o.b.® tampon is geschikt voor jou?
Beantwoord vier korte vragen.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over menstruatie,
puberteit en tampons.