O.B.® Merk

Een revolutie voor vrouwen

Kun je je een leven voorstellen zonder tampons? Op bepaalde dagen niet kunnen zwemmen of jouw favoriete strakke jurk die je in de kast moet laten hangen? Al meer dan 60 jaar is o.b.® een belangrijk onderdeel van het leven van miljoenen vrouwen en een symbool van zelfvertrouwen. Ontdek meer over het ontstaan van het idee achter o.b.® en de rol van een vrouwelijke gynaecologe en gepassioneerd zwemster bij de ontwikkeling van dit iconische product.

MEER WETEN

Betrouwbare kwaliteit

Waarom is kwaliteit zo belangrijk? Over de hele wereld worden elk jaar ongeveer 3 miljard o.b.® tampons verkocht, en ze worden geëxporteerd naar nog eens 40 landen. Tampons zijn een onderdeel van het leven van miljoenen meisjes en vrouwen. Zij vertrouwen op de kwaliteit van o.b.® en wij doen er alles aan om dat vertrouwen te behouden.

MEER WETEN

Wij begrijpen vrouwen al meer dan 65 jaar

o.b.® verbetert de levenskwaliteit van vrouwen al meer dan een halve eeuw - een periode van ongekende veranderingen in het leven van vrouwen. Ontdek hier hoe o.b.® de vrouwelijke hygiëne heeft getransformeerd en in de loop der jaren verbeterde producten op de markt heeft weten te brengen.

MEER WETEN

DUURZAAMHEID :
ZORG VOOR HET MILIEU EN ONZE KLANTEN

Duurzaamheid - een continue zorg voor het milieu en onze klanten - is belangrijk voor ons. o.b.® produceert elk jaar miljarden tampons. Hoe zorgen we ervoor dat elke tampon de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk veroorzaakt?

MEER WETEN