Compact Applicator
De o.b.® Compact Applicator tampon voor zacht en hygiënisch inbrengen, is ontwikkeld in een compact formaat voor praktisch en discreet gebruik. De gebogen groeven van de o.b.® tampon zijn ontworpen om vocht naar de kern van de tampon te leiden en bieden een betrouwbare bescherming.

Wat maakt o.b.® Compact Applicator zo praktisch? De nieuw ontwikkelde o.b.® Compact Applicator in handzaam formaat is klein genoeg om in je handpalm of zak te passen.

Is het gemakkelijker om een tampon in te brengen met een inbrenghuls? Omdat jij je lichaam beter kent dan wie ook, ben jij de enige die weet wat het beste bij je past. Het is heel gemakkelijk om een tampon met je vinger zonder inbrenghuls in positie te brengen. Je hebt zo een optimale controle bij het juist plaatsen van de tampon. Zonder de inbrenghuls is het product ook kleiner en discreter mee te nemen in je tas of zak, en je produceert minder afval!
Uiteindelijk kan alleen jij beslissen waar jij je het meest comfortabel bij voelt.

Welke o.b.® Compact Applicator is het beste voor mij? o.b.® Compact Applicator is beschikbaar in Normal en Super. Meer informatie over "het gebruiken van een inbrenghuls".

Ontdek het juiste product met onze productselector.
 

 

Normal

o.b Compact Applicator Normal

Super

o.b Compact Applicator Super