Betrouwbare kwaliteit

NIEUW: Alle o.b.® tampons worden van OEKO-TEX® gecertificeerd

Het complete o.b.® portfolio bevat het wereldwijd erkende OEKO-TEX® keurmerk!

Alle o.b.® tampons worden volgens de STANDAARD 100 van OEKO-TEX® gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, net zoals die gelden voor textielproducten die in contact komen met de babyhuid. De certificering is gebaseerd op de controle van alle o.b.®- ingrediënten op schadelijke stoffen, overeenkomstig de criteria voor (baby-)textiel. Meer informatie over de OEKO-TEX® categorieën: hier.

 

Waarom is kwaliteit zo belangrijk? Over de hele wereld worden elk jaar ongeveer 3 miljard o.b.® tampons verkocht, en ze worden geëxporteerd naar nog eens 40 landen. Tampons zijn een onderdeel van het leven van miljoenen meisjes en vrouwen. Zij vertrouwen op de kwaliteit van o.b.® en wij doen er alles aan om dat vertrouwen te behouden.

Al meer dan 60 jaar werkt het o.b.® onderzoeksteam continu aan een verbeterde bescherming en comfort. Dit heeft geleid tot onze belangrijkste innovaties - unieke, aaneensluitende groeven SilkTouch™ omhulsel, beschermende vleugels en verschillende absorptievermogens - voor gemakkelijk en comfortabel inbrengen en een extra bescherming.

Laboratoriumonderzoek en -testen, consumentenonderzoek en hoge productiestandaards garanderen de kwaliteit en veiligheid van o.b.® tampons. De productie vindt plaats onder streng gecontroleerde omstandigheden, want zulke intieme producten hebben een hoge standaard nodig. Tijdens het productieproces wordt o.a. de treksterkte steekproefsgewijs getest, om er zeker van te zijn dat elk touwtje stevig vast zit.

Daarnaast, en bovenal, zorgt de doorlopende producttest door miljoenen vrouwen wereldwijd die o.b.® tampons elke dag en nacht tijdens hun menstruatie gebruiken, voor de handhaving en verbetering van de kwaliteit van o.b.® tampons. We luisteren goed naar onze klanten en leren constant van hen, van jou, zodat onze producten het beste voldoen aan hun, en jouw, behoeften. Wil je ook je ideeën, verbeteringsvoorstellen of ervaringen delen op ons FORUM? Laat dan hier je bericht achter.